Etnemarknaden 2018

Styrka på digitale flater.

Etnemarknaden er helga 10.-12. august! I år har leiinga for marknaden styrka marknadsføringa på digitale flater for å betre nå alle deler av publikummet sitt. Me har designa og utvikla ei ny nettside for arrangementet. På denne skal ein lett kunne finne praktisk informasjon og programinformasjon. Me har og fått på plass ein digital påmeldingsfunksjon for utstillarar.

For fjerde året på rad gir me ut marknadsmagasinet. I årets magasin møter du mellom anna hovudutstillar Bitta Bøthun Bjørnsdotter, etnebøndene og naboane Sjur Aakra og Magnus Osvåg Moe, gourmetlunsj-sjef Line Njåstad i portrettet, unge lovande Thomas Lien og Inger Constanse Eidhammer Lunde, som er to av fleire lokale ungdommar som mottek Team Spira-stipend frå Etne Sparebank sitt Spirafond. Her finn du og informasjon om program, Eldhugparken og arrangement for marknadshelga. Les heile magasinet her: https://issuu.com/filterdesign/docs/etnemarknaden_2018

Me vil takka Etnemarknaden for jobben med å produsere nettsida og magasinet. Med på magasinproduksjonen har me denne gong hatt Svein Egil Økland Foto og HBO AS.

Maria Djuve Vågen
|
2
.
8
.
2018
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

La oss halde kontakten!

Få nyhendebrevet vårt i innboksen og les siste nytt frå oss uansett kvar du er

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Fleire saker

Følg oss på sosiale medium

Me er der det skjer

Facebook knappinstagram knapp
NOEN