Brosjyre for Omega AS

Då Omega skulle på jobbmesse i mars trong dei ein brosjyre som kunne vise kort og enkelt kven dei er og kva bedrifta gjer. Filter laga brosjyren, og utarbeida både tekst og design.

Brosjyren tek utgangspunkt i å presentere moderselskapet Omega på ein kort og konsis måte, med bilete som representerer dei bransjane og sektorane som bedrifta er involverte i. Teksten snakkar om kven Omega er som eit konsulent- og programvareselskap, i tillegg til å vise oversiktar over kva område bedrifta kan levere prosjektpersonell og av dei forskjellige programvarene.

Her ser ein kombinasjonen av ein enkel oversikt og gode bilete.

Me har og framheva informasjon om kvar i verda Omega har kontor og konsulentar, og vist dette fram med eit simplifisert kart. Når ein skal på jobbmesse er det og relevant å vise til veksten av tilsette i selskapet dei siste åra, difor sette me inn ein graf som viser vekst av tilsette fram til i dag.

Brosjyren i sin heilhet.

Med lette tekstar, korte, fengande setningar og gode bilete, kommuniserar brosjyren mykje informasjon over ei lita flate. Last ned og sjå brosjyren her (PDF 2.7 Mb).

Me er takknemlige for at me får jobbe tett med moderselskapet og produsere godt marknadsføringsmateriell!

Sjå fleire jobbar

Følg oss på sosiale medier

Me er der det skjer

Facebook knappinstagram knapp

La oss halde kontakten!

Få nyhendebrevet vårt rett i innboksen og les siste nytt frå oss uansett kvar du er

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
NOEN